Leverans

Vi skickar alla paket samma dag som vi får din beställning om den görs före kl. 14.00 en helgfri vardag, annars skickar vi följande vardag.

Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger innan du går vidare i kassan.

Alternativen som dyker upp rangordnas efter faktorer såsom stopptid för utleverans, uppskattad leveranstid, ordervärde samt lagerstatus.

Trendkungen levererar till adresser inom Sverige och använder PostNord som samarbetspartner.

Leveranstider

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Paketet skickas till ditt närmaste ombud.

  • Normalt är leveranstiden till ditt lokala utlämningsställe 1-2 arbetsdagar, på vissa orter kan upp till 5 dagar förekomma.
  • Leverans sker till ditt närmaste ombud
  • Folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress krävs

Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning vilket kan påverka leveranstiden. När paketet har kommit fram till ombudet får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av svensk legitimation samt kolli-ID.

Hemleverans

Med PostNords hemleverans får du din beställning utkörd och levererad direkt hem till din dörr under dagtid mellan kl. 9-16 med ett leveransfönster på 2-3 timmar. Vid lantbrevbäring delas paketet ut tillsammans med din vanliga post, en signatur krävs. Du aviseras via SMS eller telefon och kan då välja dag och tid för leveransen enligt vad som gäller på din ort. Leveransen tar 2-5 arbetsdagar.

Fraktkostnader

  • Frakt via ombud 49 kr
  • Hemleverans 129 kr
  • Fri frakt vid köp över 499 kr

Spåra ditt paket

När din order skickas från oss får du en leveransbekräftelse till din e-postadress med ett spårbart kollinummer som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Du kan också gå in på postnord.se och se när paketet kommit fram till ditt utlämningsställe. Eller ladda ner appen ”Mina paket”.


Ladda ned appen ”Mina Paket” från din mobil eller surfplatta för att
 enkelt spåra dina paket.

App Store

Google Play

Avisering

Du kommer att få ett SMS eller e-post när din order finns att hämta. Du kan lösa ut ditt paket med kollinummer och din legitimation hos ditt postombud. Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med din legitimation och kolli-ID/spårningsnummer.

Hos ombudet

För att hämta ut din försändelse behöver du din legitimation och det nummer som du hittar i sms- eller e-postaviseringen. Tänk på att du alltid ska kunna visa din legitimation vid uthämtning av paket. Om någon annan ska hämta ut ditt paket måste även din legitimation uppvisas. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss.

Försenat paket

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar PostNord med en eller ett par dagars fördröjning, denna är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Om vi får kännedom om leveransförseningar av din order kontaktar vi dig omgående via epost eller telefon.

Skadat paket

Om paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan du beställt skall du inte ta emot det. Gör då en reklamation till PostNord direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till Trendkungen och skriv anledningen till returen på paketet. E-posta sedan vår kundtjänst och anmäl skadan till kundtjanst@trendkungen.se

Ej hämtade paket

Dina varor ligger kvar på posten i 14 dagar. Ej hämtade varor returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering, för närvarande 250 kr, om paketet ej hämtas ut. Om du ångrar ett köp och vill returnera varan brukar det löna sig att hämta ut paketet och göra en vanlig manuell retur.

Har du frågor

Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@trendkungen.se

Scroll to Top