Sociala kanaler

Trendkungen + Instagram = Inspiration 😍

Ta del av Trendkungens inspirationsflöde på Instagram, det uppdateras ständigt med en härlig mix av våra egna produkter från vår egna studio och med dina bilder taggade med #Trendkungen. Följ och tagga oss för inspiration, hjälp andra att hitta sin inspiration och framförallt våga inreda precis som du självt faktiskt vill ha det!

#Trendkungen
Att få se hur Du använder våra produkter i ditt hem är något som vi älskar och verkligen uppskattar. Vår ambition är att erbjuda dig dem detaljer som gör just ditt hem personligt! Vi vill därför gärna ha möjligheten att använda just dem bilder som du tar – både för att publicera på vår sajt samt i sociala medier såsom Instagram, Facebook och Snapchat!
Givetvis med godkännande från just dig som kund och självklart så hänvisar vi till vem som har tagit kortet! Det kan till exempel se ut så här!

Genom att använda #Trendkungen i sociala kanaler intygar du att Trendkungen äger alla rättigheter till dina bilder. Att du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna. Samt att Trendkungen som varumärke inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida svensk lagstiftning.

Trendkungens officiella Instagramkonto för inspiration och nyheter: @trendkungen

Genom att använda #Trendkungen ger du Trendkungen AB (org. nummer: 559169-8989) en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har taggat med #Trendkungen till att användas i marknadsföringssyfte i samtliga kommunikationskanaler.

Trendkungen befrias från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer. Härmed befriar du och accepterar att hålla Trendkungen och alla personer som handlar för Trendkungens räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning. Genom att använda hashtaggen #Trendkungen, godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice vid frågor angående detta. Du hittar oss på trendkungen.se.

Scroll to Top